Είστε Εδώ: Θέρμανση - Ζεστό Νερό Ξύλο
 
 

Προσφορά - Ολοκληρωμένο συγκρότημα Pellet

  •  1   pellet 20kw.png
  •  2   pellet 40kw.png
  • pellet-20-30kw.png
 
 
 
 

Varmebaronen - Ξύλο

Λέβητες με Φυσική Ροή Αέρα

E-mail Εκτύπωση

Αν διαθέτετε καπνοδόχο με επαρκές ύψος τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα μοντέλα της εταιρίας μας χωρίς ανεμιστήρα. Η εξαγωγή των καυσαερίων γίνεται με τη φυσική ροή του αέρα. Αν δεν είστε σίγουροι για τις προδιαγραφές της καμινάδας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Combimax 30 UB
Μικρός σε διαστάσεις λέβητας με εξαιρετική απόδοση! Χρησιμοποιεί τεχολογία αντίστροφης καύσης με φυσική ροή αέρα. Η στιβαρή και συμπαγής κατασκευή του, εγγυώνται αξιοπιστία για πάρα πολλά χρόνια.

Vedolux 40 και Vedolux 50
Λέβητες φυσικής ροής αέρα με θάλαμο καύσης που είναι ικανός να χωρέσει ξύλα έως 50 εκ. Μπορούν, με δική σας προτίμηση, να συνδυαστούν με τη κατάλληλη βάση.- Τεχνικά Χαρακτηριστικά Vedolux 40 - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Vedolux 50.

Vedolux CU
Η καλύτερη λύση αν δεν διαθέτετε δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού. Το σύστημα διαθέτει χάλκινο εναλλάκτη για απεριόριστο ζεστό νερό.
Ο θάλαμος καύσης είναι βάθους 57 εκ. Και έχει τον ίδιο άψογο σχεδιασμό όπως τα μοντέλα Vedolux 40 και Vedolux 50.
Η Βάση δεν διατίθεται ως παρελκόμενο. Μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με καυστήρα pellet - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Vedolux CU.

wood natural

Λέβητες Ξύλου με Ανεμιστήρα

E-mail Εκτύπωση

Μικρές Απαιτήσεις σε Kαπνοδόχο
Η σειρά αυτών των λεβητών έχει μικρές απαιτήσεις σε ύψος καπνοδόχου. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστήματα αυτά διαθέτουν ενσωματωμένη και υποβοηθούμενη εξαγωγή καυσαερίων με ανεμιστήρα. Έτσι δεν έχουμε φόβο επιστροφής των καυσαερίων μέσα στο λεβητοστάσιο.

Ο Ανεμιστήρας
Η εκκίνηση του γίνεται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού όταν ανάβουμε τα ξύλα. Ωστόσο ο ανεμιστήρας σταματά αυτόματα μόλις τελειώσει η καύση. Έτσι αποφεύγουμε το να κρυώσει ο λέβητας μας γρήγορα και έτσι να έχουμε απώλειες.

Σχεδιασμός
Η στιβαρή κατασκευή τους προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στους λέβητες Värmebaronen. Διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή και υλικά.

Είναι σημαντικό να συνδυαστούν με δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού, ώστε να έχετε τη μέγιστη και άμεση απολαβή απο τη θερμότητα που παράγεται. Φυσικά μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν και με καυστήρα pellet.

Τεχνικά χαρ. Vedolux 30 - Τεχνικά χαρ. Vedolux 37 - Τεχνικά χαρ. Vedolux 55

wood anemistira