Είστε Εδώ: Εταιρίες Oilon Οικιακοί καυστήρες
 
 

Προσφορά - Ολοκληρωμένο συγκρότημα Pellet

  •  1   pellet 20kw.png
  •  2   pellet 40kw.png
  • pellet-20-30kw.png
 
 
 
 

Οικιακοί καυστήρες

Σύγχρονη πετρελαίου και φυσικού αερίου τεχνολογία θέρμανσης είναι οικολογικό, οικονομικό και ξέγνοιαστες. Oilon έχει μακροχρόνια εμπειρία σε θέρμανση διάφορες εγκαταστάσεις. Αυτή η εμπειρία που έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια της μακράς και κρύο το χειμώνα στη Φινλανδία, η οποία θέτει εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις για την αξιοπιστία του καυστήρα. Οι junior Pro καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου καυστήρες Τζούνιορ σχεδιαστεί για τη θέρμανση μονοκατοικίες και για γεννήτριες θερμού αέρα.

BURNER SERIES 50 - 90

E-mail Εκτύπωση

gkp_50h.jpg

Καυστήρες σε σειρά 50 έως 90 είναι τύπου monoblock πετρελαίου πλήρως αυτόματο φως, το φυσικό αέριο ή διττού καυσίμου. Ρύθμιση της μεταφορικής ικανότητας είναι δύο σταδίων (H). Σε ένα καυστήρα αερίου μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα συρόμενο δύο στάδια ρύθμισης της μεταφορικής ικανότητας (P) ή ρύθμιση ρύθμιση της μεταφορικής ικανότητας (P). Φάσμα της παραγωγικής ικανότητας 200 - 1,540 kW. Πίνακας ελέγχου είναι ενσωματωμένη στον καυστήρα.

BURNER SERIES 6 - 26

E-mail Εκτύπωση

kp-26_150x160px.jpg

Καυστήρες σε σειρά 6-26 είναι τύπου monoblock πλήρως αυτόματο ελαφρύ πετρέλαιο, το φυσικό αέριο ή διττού καυσίμου. Δυνατότητες ρύθμισης της μεταφορικής ικανότητας είναι ένα στάδιο ή σε δύο στάδια (H). Φάσμα της παραγωγικής ικανότητας 45 έως 400 kW. Πίνακας ελέγχου είναι ενσωματωμένη στον καυστήρα.

Περισσότερα

OILON JUNIOR GAS

E-mail Εκτύπωση

juniorgas150px.png

Oilon Τζούνιορ αερίου καυστήρα έχει σχεδιαστεί για τη θέρμανση των εγχώριων σπιτιών και γεννήτριες θερμού αέρα. Το αέριο μπορεί να είναι το φυσικό αέριο ή LPG. Τζούνιορ καυστήρα αερίου είναι αξιόπιστη και έχει σχεδιαστεί για την υψηλή απόδοση, χαμηλές εκπομπές ρύπων και την εύκολη συντήρηση. Οι junior καυστήρες αερίου που κατασκευάζονται σύμφωνα με το πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης EN 676 και οι δοκιμές τύπου, που είναι εξοπλισμένα με σήμανση CE.

Περισσότερα

OILON JUNIOR PRO LIGHT OIL BURNER

E-mail Εκτύπωση

juniorpro150px.png

Τζούνιορ Pro κατασκευάζεται σε πέντε διαφορετικά μοντέλα, που καλύπτουν ένα φάσμα ισχύος 17-77 kW. Τζούνιορ Pro είναι σύγχρονη τόσο στην προοπτική και την τεχνολογία. Υψηλής ακρίβειας της κεφαλής του καυστήρα και ακριβής ρύθμιση του αέρα εξασφαλίζουν την άριστη καύση και υψηλή απόδοση. Τα καύσιμα είναι ελαφρύ μαζούτ, με ιξώδες 4 ... 6 cSt / +20 oC. Προθέρμανση του ελαίου σε 70 deg. C (μοντέλο L) εξασφαλίζει ότι η καύση είναι όσο το δυνατόν καθαρή. Η υψηλή πίεση του ανεμιστήρα εξασφαλίζει απαλή και ασφαλή ανάφλεξη σε όλες τις συνθήκες. Τζούνιορ Pro είναι σχεδιασμένο για εύκολη συντήρηση, τα μέρη είναι εύκολο να έχουν πρόσβαση και τα συστατικά είναι γνωστές μάρκες υψηλής ποιότητας.
Οι junior Pro καυστήρες πετρελαίου κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 267 και EN 230.

 

Περισσότερα